Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Φωτια Ζηρια, Φωτιά στην Αχαΐα: Μήνυμα εκκένωσης από το 112 για Ζήρια ... - Σύμφωνα με πληροφορίες δόθηκε εντολή νωρίτερα, στάλθηκε μήνυμα από το 112 προς τους κατοίκους στη ζήρια, το λαμπήρι και τις καμάρες.

Φωτια Ζηρια, Φωτιά στην Αχαΐα: Μήνυμα εκκένωσης από το 112 για Ζήρια ... - Σύμφωνα με πληροφορίες δόθηκε εντολή νωρίτερα, στάλθηκε μήνυμα από το 112 προς τους κατοίκους στη ζήρια, το λαμπήρι και τις καμάρες.. Eκκένωση του χωριού ζήρια αχαΐας. Στο σημείο επιχειρούν 25 πυροσβέστες με 10 οχήματα και μια ομάδα πεζοπόρου τμήματος. Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε δασική έκταση στην περιοχή ζήρια, του δήμου αιγιαλείας αχαΐας. «η φωτιά πέρασε μέσα από το χωριό, η απόλυτη καταστροφή, καταστραφήκαμε, ένα χωριό διαλύθηκε ολοσχερώς. Η φωτιά πλησιάζει τα πρώτα σπίτια στις καμάρες ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, στη θέση άγιος νικόλαος υπάρχει.

Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε δασική έκταση στην περιοχή ζήρια, του δήμου αιγιαλείας αχαΐας. Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε δασική έκταση στην περιοχή ζήρια, του δήμου αιγιαλείας αχαΐας. Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το the best, η φωτιά πλησιάζει τα πρώτα σπίτια στις καμάρες, ενώ ήδη η πυροσβεστική έχει δώσει εντολή να εκκενωθούν, εκτός από τη ζήρια και την άνω ζήρια. Νέα φωτιά ξέσπασε στη ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση. Το λιμενικό μετέφερε κατοίκους στον λόγγο και ενοίκους ξενοδοχείου.

Φωτιά ξέσπασε στη Ζήρια Αχαΐας: Συναγερμός στην ...
Φωτιά ξέσπασε στη Ζήρια Αχαΐας: Συναγερμός στην ... from thecaller.gr
Επιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Ένα χωριό χιλίων κατοίκων διαλύθηκε, μιλάμε για την ζήρια, η φωτιά πέρασε από πάνω. Ανεξέλεγκτη μαίνεται η μεγάλη φωτιά που κατακαίει τη δυτική αιγιάλεια. Η πυρκαγιά που είναι σε. Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το the best, η φωτιά πλησιάζει τα πρώτα σπίτια στις καμάρες, ενώ ήδη η πυροσβεστική έχει δώσει εντολή να εκκενωθούν, εκτός από τη ζήρια και την άνω ζήρια. Είναι μια νέα πυρκαγιά στην περιοχή ζήρια, καθώς πυρκαγιά είχε ξεσπάσει στην περιοχή και την προηγούμενη δευτέρα. Η πυρκαγιά ξεκίνησε νωρίς το μεσημέρι από τη ζήρια, ωστόσο, πήρε μεγάλες διαστάσεις με τους ανέμους που πνέουν στην. Σύμφωνα με το patrastimes, η φωτιά έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις καθώς υπάρχει κίνδυνος οι άνεμοι να την κατευθύνουν προς το πριν 33 λεπτά.

Επιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική έχουν κινητοποιηθεί 18 πυροσβέστες με 9 οχήματα ενώ έχει ζητηθεί. Μέχρι στιγμής έχουν εκκενωθεί οι οικισμοί λαμπίρι, καμάρες, ζήρια και λόγγος καθώς επίσης ξενοδοχείο. Σύμφωνα με το patrastimes, η φωτιά έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις καθώς υπάρχει κίνδυνος οι άνεμοι να την κατευθύνουν προς το πριν 33 λεπτά. Εντολή προληπτικής εκκένωσης δόθηκε για τρεις οικισμούς: Πυρκαγιά έχε ξεσπάσει και πάλι στην περιοχή ζήρια του δήμου αιγιαλείας στην αχαΐα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η φωτιά έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις. «η φωτιά πέρασε μέσα από το χωριό, η απόλυτη καταστροφή, καταστραφήκαμε, ένα χωριό διαλύθηκε ολοσχερώς. Νέα φωτιά ξέσπασε στη ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση, ενώ δόθηκε εντολή να εκκενωθούν στην περιοχή πνέουν άνεμοι 3 μποφόρ, με ριπές 6 μποφόρ, κατευθύνοντας τη φωτιά προς το χωριό ζήρια. Δυστυχώς, νέα φωτιά μέσα σε λίγες ώρες, ξέσπασε στη ζήρια αχαϊας. Όπως αναφέρει το thebest.gr, η φωτιά πλησιάζει τα πρώτα σπίτια στις καμάρες και την ίδια ώρα. Συναγερμό έχει προκαλέσει στις πυροσβεστικές δυνάμεις η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου στη ζήρια αχαΐας. Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε δασική έκταση στην περιοχή ζήρια, του δήμου αιγιαλείας αχαΐας. Η φωτιά βρίσκεται μέσα στην ζήρια με τους κατοίκουν να παρακολουθούν να καίγονται σπίτια, όπως αναφέρει το pelop.gr.

Συναγερμό έχει προκαλέσει στις πυροσβεστικές δυνάμεις η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου στη ζήρια αχαΐας. Στο σημείο επιχειρούν 25 πυροσβέστες με 10 οχήματα και μια ομάδα πεζοπόρου τμήματος. Εντολή προληπτικής εκκένωσης δόθηκε για τρεις οικισμούς: Νέα φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στην περιοχή ζήρια του δήμου αιγιαλείας αχαΐας. Όπως αναφέρει το thebest.gr, η φωτιά πλησιάζει τα πρώτα σπίτια στις καμάρες και την ίδια ώρα.

Φωτιά στην Αχαΐα: Μήνυμα εκκένωσης από το 112 για Ζήρια ...
Φωτιά στην Αχαΐα: Μήνυμα εκκένωσης από το 112 για Ζήρια ... from www.newsit.gr
Η πυρκαγιά ξεκίνησε νωρίς το μεσημέρι από τη ζήρια, ωστόσο, πήρε μεγάλες διαστάσεις με τους ανέμους που πνέουν στην. Αποκλειστικά βίντεο αναγνώστη από το σημείο λίγο πριν τις 15. Μέχρι στιγμής έχουν εκκενωθεί οι οικισμοί λαμπίρι, καμάρες, ζήρια και λόγγος καθώς επίσης ξενοδοχείο. Ένα χωριό χιλίων κατοίκων διαλύθηκε, μιλάμε για την ζήρια, η φωτιά πέρασε από πάνω. Σύμφωνα με πληροφορίες δόθηκε εντολή νωρίτερα, στάλθηκε μήνυμα από το 112 προς τους κατοίκους στη ζήρια, το λαμπήρι και τις καμάρες. Δυστυχώς, νέα φωτιά μέσα σε λίγες ώρες, ξέσπασε στη ζήρια αχαϊας. Εντολή προληπτικής εκκένωσης δόθηκε για τρεις οικισμούς: Είναι μια νέα πυρκαγιά στην περιοχή ζήρια, καθώς πυρκαγιά είχε ξεσπάσει στην περιοχή και την προηγούμενη δευτέρα.

Νέα φωτιά εκδηλώθηκε στην ζήρια αχαΐας, εκεί όπου είχε ξεσπάσει την προηγούμενη δευτέρα.

Πυρκαγιά έχε ξεσπάσει και πάλι στην περιοχή ζήρια του δήμου αιγιαλείας στην αχαΐα. Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε δασική έκταση στην περιοχή ζήρια, του δήμου αιγιαλείας αχαΐας. Δυστυχώς, νέα φωτιά μέσα σε λίγες ώρες, ξέσπασε στη ζήρια αχαϊας. Συναγερμό έχει προκαλέσει στις πυροσβεστικές δυνάμεις η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου στη ζήρια αχαΐας. Η φωτιά βρίσκεται μέσα στην ζήρια με τους κατοίκουν να παρακολουθούν να καίγονται σπίτια, όπως αναφέρει το pelop.gr. Πυρκαγιά έχε ξεσπάσει και πάλι στην περιοχή ζήρια του δήμου αιγιαλείας στην αχαΐα. Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το the best, η φωτιά πλησιάζει τα πρώτα σπίτια στις καμάρες, ενώ ήδη η πυροσβεστική έχει δώσει εντολή να εκκενωθούν, εκτός από τη ζήρια και την άνω ζήρια. Επιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Στο σημείο επιχειρούν 25 πυροσβέστες με 10 οχήματα και μια ομάδα πεζοπόρου τμήματος. Μεγάλη φωτιά βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη, σε δασική έκταση στην περιοχή ζήρια, του δήμου αιγιαλείας αχαΐας. Νέα φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στην περιοχή ζήρια του δήμου αιγιαλείας αχαΐας. Εντολή προληπτικής εκκένωσης δόθηκε για τρεις οικισμούς: Επειδή οι φλόγες έφτασαν πολύ κοντά στον οικισμό δόθηκε εντολή από την.

Μαίνεται το πύρινο μέτωπο που ξέσπασε το μεσημέρι στη ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση. Συναγερμό έχει προκαλέσει στις πυροσβεστικές δυνάμεις η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου στη ζήρια αχαΐας. Στο σημείο επιχειρούν 25 πυροσβέστες με 10 οχήματα και μια ομάδα πεζοπόρου τμήματος. Η πυρκαγιά ξεκίνησε νωρίς το μεσημέρι από τη ζήρια, ωστόσο, πήρε μεγάλες διαστάσεις με τους ανέμους που πνέουν στην. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η φωτιά έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις.

Μεγάλη φωτιά στην Αχαΐα: Κάηκαν σπίτια στη Ζήρια - Κλειστή ...
Μεγάλη φωτιά στην Αχαΐα: Κάηκαν σπίτια στη Ζήρια - Κλειστή ... from i1.prth.gr
Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το the best, η φωτιά πλησιάζει τα πρώτα σπίτια στις καμάρες, ενώ ήδη η πυροσβεστική έχει δώσει εντολή να εκκενωθούν, εκτός από τη ζήρια και την άνω ζήρια. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά στην ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση, γεγονός που σήμανε συναγερμό στην πυροσβεστική υπηρεσία, καθώς βρίσκεται μία ανάσα από τα σπίτια. Στο σημείο επιχειρούν 25 πυροσβέστες με 10 οχήματα και μια ομάδα πεζοπόρου τμήματος. Η πυρκαγιά που είναι σε. Άνω ζήρια, καμάρων και λαμπίρι. Πυρκαγιά ξέσπασε σήμερα πρωί σε δασική έκταση στη ζήρια αχαΐας. Επειδή οι φλόγες έφτασαν πολύ κοντά στον οικισμό δόθηκε εντολή από την. Πυρκαγιά έχε ξεσπάσει και πάλι στην περιοχή ζήρια του δήμου αιγιαλείας στην αχαΐα.

Άνω ζήρια, καμάρων και λαμπίρι.

Στο σημείο επιχειρούν 25 πυροσβέστες με 10 οχήματα και μια ομάδα πεζοπόρου τμήματος. Εντολή προληπτικής εκκένωσης δόθηκε για τρεις οικισμούς: Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η φωτιά έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις. Στο μεταξύ μικρή εστία φωτιάς εκδηλώθηκε και στην εθνική. Στο σημείο επιχειρούν 25 πυροσβέστες με 10 οχήματα και μια ομάδα πεζοπόρου τμήματος. Όπως αναφέρει το thebest.gr, η φωτιά πλησιάζει τα πρώτα σπίτια στις καμάρες και την ίδια ώρα. Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε δασική έκταση στην περιοχή ζήρια, του δήμου αιγιαλείας αχαΐας. Συναγερμό έχει προκαλέσει στις πυροσβεστικές δυνάμεις η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου στη ζήρια αχαΐας. Νέα φωτιά ξέσπασε στη ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση. Το λιμενικό μετέφερε κατοίκους στον λόγγο και ενοίκους ξενοδοχείου. Μαίνεται το πύρινο μέτωπο που ξέσπασε το μεσημέρι στη ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση. Σύμφωνα με την πυροσβεστική έχουν κινητοποιηθεί 18 πυροσβέστες με 9 οχήματα ενώ έχει ζητηθεί. Νέα φωτιά εκδηλώθηκε στην ζήρια αχαΐας, εκεί όπου είχε ξεσπάσει την προηγούμενη δευτέρα.